Sastanak predstavnika omladinskih organizacija

Centar za javne politike nastavlja sa aktivnostima u okviru projekta ,,Jačanje aktivizma omladinskih organizacija’’ za koji je finansijska podrška obezbijeđena od strane Fond za aktivno gradjanstvo.

Zato Vas pozivamo na Treći sastanak predstavnika omladinskih organizacija, na kome ćemo imati čast da ugostimo kolegu iz Srbije, g-dina Samedina Rovčanina, potpredsjednika upravnog odbora KOMS-a (Krovne organizacije mladih Srbije) Krovna Organizacija Mladih Srbije

Osnovni cilj ovog projekta je poboljšati i unaprijediti rad krovne omladinske organizacije u Crnoj Gori, kroz pojačanu saradnju organizacija koje se bave pitanjima mladih, kao i identifikovati teškoće sa kojima se suočavala od svog osnivanja pa do danas.

Ovaj sastanak je ujedno i odlična prilika da u razgovoru sa predstavnicima uspješnih krovnih organizacija razmijenimo znanja i iskustva u radu, te ista primijenimo u Crnoj Gori.

Sastanak je zakazan za 17. mart (subota) sa početkom u 12 časova, a biće održan u prostorijama Omladinskog centra, koji se nalazi na Trgu Nikole Kovačevića br. 13, 81000 Podgorica.%d bloggers like this: